Certificats en Qualitat

Certificats en Qualitat

Certificat ISO 9001 en Sistemes de Gestió de la Qualitat

A Somnium ens preocupem per tu i treballem per assolir l’excel·lència amb l’objectiu d’oferir el millor servei d’Anestèsia per a hospitalització, odontologia, etc. Creiem que la qualitat dels nostres serveis i processos són clau per assolir els nostres objectius i la satisfacció dels nostres clients.

Per això, Somnium està certificat a ISO 9001:2015, assegurant que tots els processos que realitzem estan centrats en la qualitat i el servei als nostres clients.

El Certificat ISO 9001 reconeix la capacitat de l’empresa de satisfer les necessitats dels seus clients a través del seu model de gestió, amb un enfocament dirigit a una gestió eficient.

Per Somnium, el Certificat ISO 9001 significa una aposta pel tracte personalitzat a tots els nostres clients, oferint un servei basat en la : seguretat, excel·lència en el servei i confiança. A més, obtenir aquest Certificat significa que la companyia treballa diàriament per una millora constant de tots els seus processos i serveis.

Especialistes en Anestèsia

Per què escollir Somnium?

Treballem junts

Si voleu assessorament per iniciar activitat quirúrgica pediàtrica a la vostra clínica, o assistència per realitzar sedacions o anestèsies sobre pacients pediàtrics ompliu el qüestionari i ens posarem en contacte.

Valorarem les vostres necessitats i realitzarem una proposta de serveis.

Correu Electrònic

Contacti amb Somnium

Política de Privacidad