ANESTESSISTES

Professionals a Anestèsia

Qui som?

Els anestesiòlegs de Somnium tenim una experiència mínima de 6 anys dedicats habitualment a l’anestèsia pediàtrica en un hospital universitari, dedicats tant a la cirurgia complexa en pacients amb patologies invalidants com a la cirurgia ambulatòria.

Qui som?

Anestesiòleg des de l’any 2000, ha desenvolupat la seva carrera professional en l’àmbit de la Sanitat Pública fins al 2017, any en què es dedica completament a l’anestèsia al camp privat.

La seva activitat preferent se centra en el camp de la cirurgia ambulatòria, els procediments d’oftalmologia, ginecologia i odontologia.

Missió

Proveir serveis anestèsics oferint la millor experiència possible, treballant amb el pacient des que s’indica la cirurgia fins que el pacient s’ha recuperat

Visió

Ser referents a l’atenció anestèsica, on la influència del procés quirúrgic sobre el pacient és mínima tant a nivell físic com psicològic

Valors

Humanitat, Seguretat, Excel·lència i Eficiència, són els valors que donen sentit a la nostra feina.

Treballem junts

Si voleu assessorament per iniciar activitat quirúrgica pediàtrica a la vostra clínica, o assistència per realitzar sedacions o anestèsies sobre pacients pediàtrics ompliu el qüestionari i ens posarem en contacte.

Valorarem les vostres necessitats i realitzarem una proposta de serveis.

Correu Electrònic

Contacti amb Somnium

Política de Privacidad