Serveis professionals d’anestèsia

Els nostres serveis

Com et podem ajudar?

L’assessoria i assistència que Somnium ofereix als seus clients, permet establir una estreta col·laboració amb les institucions que compten amb els nostres serveis, que us permetrà millorar l’estàndard de qualitat, l’eficiència del quiròfan i la seguretat del pacient.

Assistència anestèsica al pacient hospitalitzat
A Somnium tenim una àmplia experiència en l’anestèsia del pacient hospitalitzat, ja sigui pel procediment complex que cal realitzar com per la patologia prèvia del pacient.

Serveis d’anestèsia ambulatòria

La gran experiència en anestèsia ambulatòria ens permet fer front a aquests procediments amb el més alt estàndard de qualitat i eficiència, amb una alta satisfacció dels pares i un baix índex d’ingrés no programat.

Assessorament a l’anestèsia

Somnium ofereix un servei d’assessorament professional i especialitzat per generar un entorn adequat al pacient pediàtric i per a la pràctica de l’anestèsia tant a nivell de material com de processos.

Especialistes en Anestèsia

Per què escollir Somnium?

Treballem junts

Si voleu assessorament per iniciar activitat quirúrgica pediàtrica a la vostra clínica, o assistència per realitzar sedacions o anestèsies sobre pacients pediàtrics ompliu el qüestionari i ens posarem en contacte.

Valorarem les vostres necessitats i realitzarem una proposta de serveis.

Correu Electrònic

Contacti amb Somnium

Política de Privacidad